Алтернатива

Рак терапија

во водечката светска клиника за холистички карцином

Добијте бесплатна консултација

Контактирајте нè денес и договорете a Бесплатни консултации со Д-р Адем

Она што го велат моите пациенти

Кој е д-р Адем?

Д-р Адем е добро познат германски лекар во областа на алтернативната медицина за рак.

 • Медицински Медицински директор на Клиниките за рак на Верита во Германија, Мексико и Бангкок
 • Медицински Поранешен главен лекар на австриската болница за рак
 • Медицински Повеќе од 19 години искуство во алтернативна база на науки и комплементарна медицина за рак
 • Медицински Развиа многу протоколи за карцином
 • Медицински Формирана најголема база на податоци во светот за природни терапии против рак
лаптоп

Однесувајте се кон вашиот карцином базиран на науки
алтернативни лекови и методи

Изградете го вашиот имунолошки систем додека ги убивате клетките на ракот

Мојот третман на рак

Професионалните терапии за рак мора да бидат ефективни против клетките на ракот и, во исто време, повторно да го градат вашиот имунолошки систем. Нашите третмани се индивидуализирани и добро толерирани. Ние се грижиме за вашите органи, како и за вашата диета за рак и индивидуален животен стил.

специјалитети

 • Третманите можат да помогнат, дури и ако претходно не успеале конвенционалните третмани
 • По терапијата за карцином во нашата клиника, ќе добиете програма за домашна нега која ве поддржува дома.
 • Ние нудиме навремена неограничена поддршка во позадина за сите наши пациенти

Некои од терапиите

 • Локална хипертермија
 • Хипертермија на целото тело
 • Терапија со дендрични клетки
 • Терапија со природни убијци
 • Растителни-базирани анти-карцински инфузии
 • Екстремно добро толерирани хемотерапии со ниски дози со засилена ефикасност
 • Мега-доза витамин Ц инфузии
 • Инфузии на Curcumin, EGCG, Apigenin, Resveratrol

Без оглед на фазата на карцином

Секогаш има решение!

Резервирајте ја бесплатната консултација