Alternativë

Terapia e kancerit

në klinikën kryesore holistike në botë

Merrni Konsultimin Tuaj Falas

Kontaktoni me ne sot dhe rregulloni një Pa pagesë Konsultimi me Doktor Adem

Whatfarë po thonë pacientët e mi

Kush është Dr. Adem?

Dr. Adem është një mjek i njohur gjerman në fushën e mjekësisë alternative të kancerit të bazuar në shkencë.

 • Medical_Rounded Drejtori Mjekësor i Klinikave të Kancerit Verita në Gjermani, Meksikë dhe Bangkok
 • Medical_Rounded Ish-mjeku kryesor i një Spitali Austriak të Kancerit
 • Medical_Rounded Më shumë se 19 vjet përvojë në mjekësinë alternative të bazuar në shkencë dhe mjekësi plotësuese të kancerit
 • Medical_Rounded Zhvilluan shumë protokolle të kancerit
 • Medical_Rounded Krijoi bazën e të dhënave më të mëdha në të gjithë botën për terapi natyrale kundër kancerit
kompjuter portativ

Trajtoni kancerin tuaj me bazë shkencore
ilaçe dhe metoda alternative

Ndërtoni sistemin tuaj imunitar ndërsa vrisni qelizat tuaja të kancerit

Trajtimi im i kancerit

Terapitë profesionale të kancerit duhet të jenë efektive kundër qelizave të kancerit dhe, në të njëjtën kohë, të rindërtojnë sistemin tuaj imunitar. Trajtimet tona janë të individualizuara dhe të toleruara mirë. Ne kujdesemi për organet tuaja, si dhe dietën tuaj të kancerit dhe stilin e jetës tuaj individuale.

Specialties

 • Trajtimet mund të ndihmojnë, edhe nëse trajtimet konvencionale kanë dështuar më parë
 • Pas terapisë së kancerit në klinikën tonë, ju do të merrni një program të kujdesit në shtëpi që ju mbështet në shtëpi.
 • Ne ofrojmë mbështetje të pakufizuar në kohë të sfondit për të gjithë pacientët tanë

Disa nga Terapitë

 • Hipertermia lokale
 • Hipertermia e tërë trupit
 • Terapia e qelizave dendritike
 • Terapia e qelizave natyrore të vrasësve
 • Infuzione anti-kancerogjene me bazë bimore
 • Kimioterapitë me dozë të ultë jashtëzakonisht të mirë dhe me efikasitet të zgjeruar
 • Infeksione mega-dozë të vitaminës C
 • Infeksione Curcumin, EGCG, Apigenin, Resveratrol

Pavarësisht fazës së kancerit

Gjithmonë ka një zgjidhje!

Rezervoni konsultën falas