dr-adem oben
  • Specializimi: Onkologjia integruese
  • Përvoja: Gjatë viteve 18
  • Shkalla universitare: Universiteti Mjekësor në Lübeck, Gjermani
  • PhD: Hipertermia lokale dhe përmirësimi i kimoterapive

Sfond

Dr. Adem është një mjek i njohur gjerman në fushën e mjekësisë alternative të kancerit të bazuar në shkencë. Për shumë vite, ai i ka kushtuar kohën dhe burimet e tij për të përmirësuar terapitë tradicionale dhe për të punuar në alternativa.

Në vitin 2001, ai publikoi disertacionin e doktoraturës në lidhje me hiperterminë lokale. Puna e tij shkencore në këtë fushë, zbatueshmëria e saj në kombinim me ilaçe të tjera antikancerogjene, gjetën një interes të madh. Në veçanti, ai ishte në gjendje të tregojë se, përmes efekteve sinergjike, doza e kimioterapisë mund të zvogëlohet pa ulur efektivitetin e saj.

Në vitin 2009, në vetëm 33 vjeç, ai u emërua Mjeku Kryesor në Spitalin Pro-Life, një qendër e njohur për onkologjinë plotësuese në Innsbruck, Austri.

Atje ai vazhdoi aktivitetet e tij në fushën e hipertermisë dhe themeloi një laborator kërkimor, ku ai punoi me ekipin e tij në metodat për të zbuluar qelizat kanceroze që qarkullojnë në gjak.

Një fokus tjetër i punës së tij ishte hetimi sistematik i zbatueshmërisë së substancave natyrore në onkologji. Me kalimin e viteve, ai ndërtoi baza e të dhënave më e madhe në botë e substancave natyrore në fushën e mjekësisë për kancer.

Ai ka trajnuar shumë mjekë të kancerit dhe ende po edukon mjekë nga e gjithë bota. Shumica e tyre tani janë duke përdorur protokollet e tij. Protokollet e tij të hipertermisë kanë bëhen standard në shumë klinika.

Për shkak të suksesit në trajtimin e rasteve të rënda të kancerit; ai nuk beson në raste të pashpresa.

Qyteti i Lübeck
Universiteti i Lübeck

Universiteti Mjekësor i Lübeck, Gjermani

Media

Autori i librit "Onkologjia Hipertermike".

Duke vazhduar hulumtimin e tij mbi hiperterminë, doktor Adem shkroi librin "Onkologjia Hyperthermic" ku ai ndan zbulimet e tij mbi zbatueshmërinë e hipertermisë në trajtime plotësuese dhe alternative të kancerit, si dhe në trajtimet tradicionale të kancerit si radioterapi dhe kimioterapi.

Prezantuar në DVD Dokumentar "Kanceri është kurueshëm tani".

Dr. Adem ishte pjesë e produksionit amerikan "Kanceri është kurueshëm tani", një dokumentar i famshëm DVD. Ai është pjesë e një liste të Mjekëve që janë pajtuar të japin një intervistë për kurat moderne të kancerit. Midis tyre përfshihen Leigh Erin Connealy MD, Dr. Friedrich Douwes MD, Stanislaw R. Burzynski MD Ph, D, Finn Scott Andersen MD, Dr. Ferre Akbarpour MD, dhe shumë më tepër.

E veçuar në librin e Lee Euler "Përparimi gjerman i kancerit", libri udhëzues më i rëndësishëm për pacientët në kancer të SH.B.A.

Dr. Adem u paraqit në "Përparimi gjerman i kancerit" nga Andrew Scholberg si një nga mjekët më të shkëlqyeshëm gjermanë. Në libër, Scholberg shkruan për hulumtimin e hollësishëm të doktor Adem dhe qasjen e tij shkencore për mjekësinë plotësuese:

"Dr. Günes zgjodhi 20 kanceret më të mirë dhe hulumtoi atë që dihet për ato kancere. Ai mblodhi studime nga e gjithë bota për të analizuar se cilat terapi bimore ose plotësuese funksionojnë dhe cilat jo. Ai lexoi afro 1,500 studime vetëm për kancerin e mushkërive. Bazuar në atë hulumtim, ai ka identifikuar substancat bimore që janë efektive kundër kancerit të mushkërive. Ai i ka testuar këto substanca në qelizat e kancerit në laboratorin e klinikës dhe zbuloi se ata vranë qelizat e kancerit. "

"Nëse ka një njeri që di më shumë rreth mjekësisë natyrore sesa Dr Günes, unë do të doja ta takoja. Ai është një nga mjekët më të shkëlqyeshëm gjermanë që kam takuar ndonjëherë."

Andrew Scholberg, Autor i librit "Përparimi gjerman i kancerit"

Autor i shumë librave shëndetësor të lidhura me kancerin

Kontakti