Trainimi i kancerit

A keni kancer, por nuk mund të udhëtoni në klinikën time për të marrë një terapi?

Mos u shqetëso Akoma mund të merrni mbështetje profesionale dhe të vazhdueshme nga Dr. Adem.

dr-Adem-kancerit-trajneri

Kush është i përshtatshëm për këtë program?

Të gjithë pacientët me kancer që kërkojnë ndihmë shtesë në mjekësinë alternative do të kenë një përfitim të madh nga ky program.

Ju mund të merrni mbështetje pavarësisht nëse jeni duke marrë një terapi kanceroze ose nëse keni mbaruar trajtimet.

Includefarë përfshin programi?

Dr. Adem do të analizojë rastin tuaj (raportet) dhe do të fillojë një konsultim personal me Skype me ju. Ai më pas do të punojë në një strategji për t'ju dhënë mbështetje të përhershme gjatë udhëtimit tuaj për kancer.

Programi përfshin strategji për të

  • mbështesin trajtimin tuaj të kancerit (mbështetje kimioterapie, mbështetje radioterapie)
  • ndihmë për të trajtuar kancerin tuaj me metoda alternative të bazuara në shkencë (shtesa orale, droga, etj.)
  • rindërtoni sistemin tuaj imunitar
  • zvogëloni efektet anësore të terapive të mëparshme dhe ato aktuale
  • analizoni raportet e gjakut tuaj
  • jepni këshilla për të kryer skanime
telefonimi i mjekut

Si të aplikoni në këtë program?

Ju lutemi më kontaktoni përmes kësaj forme nëse jeni të interesuar.

Kostot: 500 USD mujore *

* Anulimi është i mundur në fund të çdo muaji.