Doktor Adem

Programi i kancerit

mendimi ynë

Për shkak të niveleve të ulëta të suksesit të trajtimeve konvencionale, ne kemi zhvilluar një program të suksesshëm të terapisë së kancerit që mund të rrisë në mënyrë dramatike shanset për të mbijetuar nga një sëmundje kanceri.

Programi është i përshtatshëm për pothuajse të gjithë pacientët me kancer pavarësisht nëse synoni të përmirësoni rezultatin e terapisë tuaj konvencionale ose nëse kërkoni një program alternative të pavarur. Ne madje mund të ndihmojmë kur terapitë tradicionale nuk funksionojnë më.

Dr. Adem Gunes, MD, PhD

Luftimi i qelizave të kancerit pa dëmtuar trupin

Një terapi që po sulmon qelizat e shëndetshme në të njëjtën mënyrë si qelizat kancerogjene nuk mund të jetë një qasje e zgjuar. Qëllimi duhet të jetë shkatërrimi i qelizave të kancerit duke mbrojtur organet dhe qelizat imune. Trajtimet tona po synojnë qelizat e kancerit dhe madje kanë efekte pozitive në qelizat e shëndetshme. Një shembull i mirë është Curcumin intravenoz shumë i përqendruar, i cili është i dobishëm kundër shumë llojeve të kancerit. Përveç shkatërrimit të qelizave kancerogjene, ai po përmirëson sistemin imunitar dhe përmirëson funksionet e organeve.

Terapia e suksesshme e kancerit

Mundësimi i sistemit imunitar të njohë armikun

Mjeti më i fuqishëm kundër kancerit është sistemi juaj imunitar. Kur qelizat tona imune funksionojnë si duhet, qelizat e kancerit mezi mund të zhvillohen. Prandaj, pothuajse çdo sëmundje e kancerit është, në të njëjtën kohë, një problem i mungesës së imunitetit. Kanceri është rritur nga trupi juaj, dhe për këtë arsye, sistemi juaj imunitar nuk e konsideron atë një kërcënim.

Për të kapërcyer këtë situatë, ne aplikojmë terapi që detyrojnë qelizat tuaja të kancerit të prodhojnë proteina të caktuara në sipërfaqen e tyre. Ky proces i bën ato të dukshme për qelizat tuaja imune. Si rezultat, ato njihen si kërcënime dhe do të sulmohen.

qelizë imune

Trajtimi pa krijuar rezistencë

Një problem i madh në trajtimet e kancerit është zhvillimi i rezistencës ndaj ilaçeve kundër kancerit. Qelizat e kancerit veprojnë zgjuar dhe mund të përshtaten shpejt me terapi të reja. Pas një kohe, ilaçet nuk funksionojnë më, dhe mjekët duhet të kërkojnë alternativa.

Ne mund të shmangim rezistencën ndaj ilaçeve kancerogjene duke kombinuar metoda të ndryshme ose duke dhënë substanca që kthejnë çdo rezistencë ekzistuese.
Për më tepër, ne kemi zhvilluar teknika unike po zhvillimi i rezistencës teknikisht nuk është i mundur.

rezistenca ndaj kancerit