Plani Mbështetës Suplementar

Lërini Dr. Adem të përgatisë një plan plotësues të personalizuar për të përmirësuar sistemin tuaj imunitar, të përmirësojë kimioterapinë tuaj aktuale dhe / ose radioterapinë ose për të trajtuar llojin tuaj të kancerit.

Kush është i përshtatshëm për këtë program?

Shume e thjeshte. Everydo pacient i kancerit.

Includefarë përfshin programi?

Dr Adem do të analizojë rastin tuaj (raportet) së bashku me trajtimet tuaja aktuale për të parë nëse ato mund të përmirësohen.

Plani përfshin:

  • përmirësimi i kimioterapive dhe zvogëlimi i efekteve anësore
  • përmirësimi i radioterapive dhe zvogëlimi i efekteve anësore
  • Shtesa që janë duke ndihmuar për të vrarë llojin tuaj të kancerit
  • përmirësimi i sistemit tuaj imunitar
  • përmirësimi i funksioneve të organeve (detoxing mjekësor)

Si të aplikoni në këtë program?

Ju lutemi më kontaktoni përmes kësaj forme nëse jeni të interesuar.

Kostot: 250 USD *

* Programi përfshin rishikime falas të protokollit plotësues kur është e nevojshme mjekësore.