Programet për të gjithë

Keni nevojë për një terapi kanceroze?

- Efektive
- bazuar në shkencë
- E toleruar mirë

Discover

Ju keni mbaruar terapinë tuaj konvencionale?

Rimarrni organet dhe sistemin tuaj imunitar

Discover

Tani jeni duke marrë një terapi konvencionale?

Rritni shansin tuaj për mbijetesë

Discover

Ju dëshironi të rivendosni sistemin tuaj imunitar?

Ndërtoni mburojën tuaj natyrore

Discover

Ju jeni duke kërkuar për një Terapi alternative të bazuar në shkencë

Opsionet kryesore të trajtimit për trajtimet tradicionale të kancerit nuk kanë ndryshuar në dekada. Kirurgjia, kimioterapia dhe rrezatimi akoma përdoren kryesisht. Antitrupat dhe imunoterapitë janë ende në fazat e testimit ose janë duke u përdorur vetëm si një mundësi shtesë e trajtimit.

Fokusi i trajtimit është në shkatërrimin maksimal të qelizave të kancerit pa marrë parasysh mjaftueshëm sistemin imunitar dhe cilësinë e jetës.

Këtu mund të gjeni pikërisht mangësitë kryesore të këtyre trajtimeve. Efektet anësore të tyre janë jashtëzakonisht shqetësuese për pacientët. Kimioterapia dhe rrezatimi veçanërisht dëmtojnë sistemin imunitar dhe organet në një mënyrë që cilësia e jetës së pacientit shpesh komprometohet deri në atë pikë sa një terapi tjetër është e pamundur.

Një problem tjetër është përshtatshmëria e qelizave kancerogjene. Shumë shpesh ato janë bërë aq rezistente për shkak të trajtimit të mëparshëm sa që trajtimet shtesë klasike nuk janë më efektive aq sa duhet.

Kjo është një situatë e vështirë për të gjithë pacientët. Ata nuk duan të heqin dorë natyrisht, por nga ana tjetër, ata nuk dëshirojnë të dëmtojnë trupin e tyre në mënyrë të panevojshme.

Kjo është ajo ku ne mund t'ju ofrojmë një alternative. Programi im konsiston në trajtimet më të mira që mund të gjeni në të gjithë botën kur bëhet fjalë për ilaç plotësues dhe alternative të kancerit.

Konceptet terapeutike ndërkombëtare u përfshinë në një plan unik të trajtimit. Të gjitha trajtimet janë të buta dhe të toleruara mirë, por shumë efektive në të njëjtën kohë. Ato përputhen me standarde të vështira shkencore dhe janë përdorur me sukses nga pacientët në të gjithë botën.

Përveç shkatërrimit të qelizave të kancerit, ne përqëndrohemi në forcimin e sistemit imunitar, ruajtjen e cilësisë së jetës dhe funksionimin e organeve. Ne besojmë se trajtimi i kancerit mund të jetë i suksesshëm vetëm kur të marrë parasysh të gjithë këta faktorë.

Trajtimet tona gjithashtu mund të ndihmojnë kur terapitë tradicionale nuk janë më efektive ose nuk përdoren më për shkak të efekteve anësore. Ato janë të destinuara gjithashtu për pacientët, të cilët dëshirojnë të marrin një alternative, si dhe një rrugë shkencërisht të shëndoshë.

dr-Adem-shpjegimin
dr-Adem-alternative

Ju keni mbaruar Terapinë tuaj konvencionale

Fatkeqësisht, shumica e kancereve përsëriten pas një periudhe kohe të caktuar. Arsyeja për këtë është se asnjë trajtim nuk mund të garantojë shkatërrimin e të gjitha qelizave të kancerit. Edhe nëse një pacient sigurohet që trajtimi ishte i suksesshëm dhe se ato shërohen, kjo nuk do të thotë se rreziku ka mbaruar.

Teknika moderne të imazheve si CT, MRI ose skanimi PET mund të zbulojnë vetëm tumoret mbi një madhësi të caktuar. Tumoret e vegjël që matin vetëm disa milimetra në madhësi mund të mbeten të pazbuluara, por mund të përmbajnë shumë miliona qeliza kanceroze që mund të përhapet në trup dhe të formojnë përqendrime të reja kanceroze.

Mbrojtja më e mirë kundër kësaj është të ndaloni të gjitha sjelljet që nxisin kancerin dhe të ndërtojnë një sistem të fortë imunitar. Një sistem imunitar i shëndetshëm funksionon shumë në mënyrë efektive dhe është në gjendje të zbulojë dhe vrasë qelizat e kancerit të sapo zhvilluar.

Mjerisht, terapitë konvencionale të kancerit kanë efekte shkatërruese në sistemin imunitar. Sistemi imunitar, i cili tashmë është në një gjendje të dobësuar para terapisë, është në një gjendje edhe më të dobët pas kësaj. Si i tillë, ne jemi një avokat për programe të përkujdesjes që promovojnë organe të shëndetshme dhe rindërtojnë sistemin imunitar.

Tani jeni duke marrë një terapi konvencionale

Shkalla e suksesit të trajtimeve konvencionale, të tilla si kimioterapia dhe rrezatimi, janë të pakënaqshme.

Ata shkaktojnë probleme në shumë nivele:

Ata jo vetëm që vrasin qelizat e kancerit, por edhe qelizat e shëndetshme. Kjo çon në dëmtimin e organeve. Organet e rëndësishme si truri, zemra, mëlçia dhe veshkat janë të kufizuara në aftësinë e tyre për të kryer funksionet e tyre. Dobësia fizike dhe ndonjëherë edhe dëmtimi i përhershëm janë rezultati.

Një tumor përbëhet nga një numër qelizash të ndryshme kanceroze, secila prej të cilave ka veti të ndryshme. Trajtimet konvencionale kryesisht vrasin qelizat më të dobëta (të ndjeshme) të kancerit dhe lejojnë që qelizat më të forta (rezistente) të jetojnë. Këto të fundit shumohen veçanërisht shpejt pas trajtimit, që do të thotë se efektiviteti i kimioterapisë zvogëlohet me secilën aplikim.

Mbrojtja më e mirë kundër qelizave të reja të kancerit është sistemi ynë imunitar. Kjo dobësohet ndjeshëm nga kimioterapia ose radioterapia. Pas trajtimit, një pacient ka mbetur me praktikisht zero mbrojtje efektive.

Efektet anësore të trajtimit çojnë në humbjen e oreksit, e cila nga ana tjetër çon në humbje peshe dhe një dobësim të mëtejshëm të trupit. Cilësia e jetës së pacientit zvogëlohet me shpejtësi.

Në dritën e gjithë kësaj, ne kemi zhvilluar programe që rrisin funksionin e kimioterapisë dhe terapive rrezatuese në mënyrë të synuar dhe zvogëlojnë efektet e tyre anësore. Ne e kuptojmë se si të ri-sensibilizojmë qelizat rezistente të kancerit dhe si të mbrojmë qelizat e shëndetshme nga dëmtimet e shkaktuara nga trajtimi.

Programet janë rezultatet e 15 viteve të kërkimit dhe aplikimit në Gjermani, Austri dhe Tajlandë dhe u zhvilluan nga mjekë gjermanë dhe amerikanë.

Ju dëshironi të rivendosni sistemin tuaj imunitar

Një sistem imunitar i dobësuar do të thotë që ne nuk mund të largojmë patogjenët në mënyrë efektive dhe për këtë arsye janë veçanërisht të ndjeshëm ndaj infeksioneve. Shpesh ndjehemi të lodhur, nën mot dhe nuk kemi energji dhe ngarje. Edhe çrregullimet e përqendrimit mund të jenë një shfaqje e imunitetit.

Ne jetojmë në një mjedis që është i dëmshëm për shëndetin tonë pasi dieta jonë dhe mënyra jonë e jetës shpesh nuk plotësojnë nevojat e trupit. Me një mesatare prej 100 trilion qelizash, ajo është e ekspozuar ndaj një sërë sulmesh çdo ditë. Secila prej këtyre 100 trilion qelizave ka mekanizmat e veta për mbrojtje dhe shërim. Sapo këto mekanizma të asgjësohen, qeliza shkatërrohet dhe zëvendësohet me të reja.

Sidoqoftë, ky proces është i ndjeshëm ndaj gabimit dhe, në disa raste, shkakton qeliza anormale që më vonë mund të çojnë në kancer.

Nga dita që kemi lindur, çdo qenie njerëzore ka qeliza kanceroze që zbulohen dhe shkatërrohen nga sistemi imunitar në baza ditore. Nëse sistemi imunitar është dobësuar nga faktorë të ndryshëm, ai nuk mund të kryejë më funksionin e tij mbrojtës në mënyrë efektive, dhe sëmundje serioze si kanceri mund të rezultojnë.

Në dritën e gjithë kësaj, është jashtëzakonisht e rëndësishme të ruash një sistem të fortë imunitar në çdo kohë. Programi ynë për ndërtimin e imunitetit u zhvillua për një periudhë më shumë se 15 vjet dhe mund të ndihmojë pacientët në këtë drejtim.